MENU

Bestillingen din kvalifiserer for følgende: Gratis frakt

Restordreprodukter sendes vanligvis innen 2–3 uker

 
Handlekurven din er tom
attributes/any(a: a eq 'Product_Portfolio|Jabra') and (attributes/all(a: a ne 'Meta_Refurbished|True') or attributes/any(a: a eq 'Meta_Accessorytype|17'))

Studentrabatt

Bekreft at du er student for å få rabatt på Jabra

Jobb hardt. Nyt livet.

Studenter jobber hardt. Veldig hardt. Her på Jabra vet vi litt om det å jobbe hardt og målrettet. Vi vet også at uten den neste generasjonen med studenter får vi ingen neste generasjon av designere som kan lage de brukervennlige produktene vi tilbyr. Eller utviklere som kan stå for den banebrytende teknologien vår. Eller eksperter på markedsføring som kan spre budskapet over hele verden.

Som en liten oppmerksomhet for all den tiden du bruker på studiene, vil vi gjerne gi deg rabatt på den neste bestillingen din. Enten du ser etter hodesett i verdensklasse til hjelp når du jobber så hardt, eller et par enestående og fullstendig trådløse øreplugger du kan bruke når du virkelig vil nyte livet, så har vi det du trenger.

En student som bruker hodetelefoner fra Jabra
En student som bruker hodetelefoner fra Jabra

Det lønner seg å jobbe hardt

Det er hverken enkelt eller billig å studere. Når du har betalt semesteravgiften, kjøpt alle bøkene du trenger, dekket månedsleien og kanskje fått råd til å gå ut en fredagskveld, er det ikke mye igjen på kontoen.

Produktene til Jabra er midt i blinken for deg som er student, men vi skjønner at du nok ikke har prioritert dem høyest i budsjettet. Derfor har vi en studentrabatt som kan måle seg med de fleste – fordi gjennomsnittet ligger på 10–15 %. Bare se på det som en stor takk fra oss. Det er nå engang sånn at uten utdannelse og skarpe hjerner som din, hadde ikke teknologien vår eksistert.

Få studentrabatt

Obs!
Kun gyldig på jabra.com. Tilbudet får du ved å klikke på knappen ovenfor for å bekrefte gjennom SheerID at du er kvalifisert som godkjent student. Når det er bekreftet at du er kvalifisert, får du en e-post med en engangskode du taster inn ved betaling på jabra.com. Jabra påberoper seg retten til når som helst å kunne avslutte rabattordningen. Maks. én kode per person per bestilling. Studentrabatten kan ikke brukes sammen med et annet tilbud på jabra.com. Jabra er ikke ansvarlig for koder som forsvinner, blir stjålet eller utløper. Rabattordningen leveres av tredjepartsleverandøren SheerID. Jabra er ikke ansvarlig hvis du av en eller annen årsak ikke kan bekreftes som kvalifisert.